Mégis vannak csodák??November elején Anyukám balesetet szenvedett. Elesett a konyhában, hol máshol??  :)
Nagyon komoly volt a baleset, kifordult a válla, a mentő vitte el. A baleseti sebész visszaugrasztotta/reccsentette a vállát. Nem a ficam volt azonban a legnagyobb baj. A felkarja két helyen eltörött, két ideg lebénult, az inak/rostok össze-vissza szakadoztak-roncsolódtak. Iszonyú fájdalmai mellett még meg kellett küzdenie azzal a tudattal, lehet, hogy béna marad a jobb karja. Ezt a háziasszonyok tudják a legjobban, ez mit jelent. Anyukámnak van saját háztartása, férje, négy unokája, édesanyja. E lehet képzelni mit élt át, mikor a jobb keze bénán lógott. Járt gyógytornára, ingeráram-kezelésre, minimális eredményel. Karácsony előtt azonban abbamaradt a gyógytorna az ünnepek miatt. Mivel a fájdalmai nem csitultak, a keze nem működött, elhívtuk hozzá családunk régi ismerősét/jóbarátját, aki természetgyógyász. Először nem is gondoltunk erre a lehetőségre, de aztán Apunak eszébe jutott, hogy mégis megpróbáljuk. A természetgyógyászunk - nevét F-el jelölöm csak - energiával gyógyít. Tudom, hogy ez a dolog megosztja az embereket. Azt hiszem, talán ezért is írom ezt a bejegyzést. F jött, kérte az energiát onnan, ahonnan kell, nyomta befelé anyukám roncsolt karjába. Gyógytorna és egyebek ekkor már nem voltak több, mint egy hete. Néhány kezelés után a két ünnep között, éppen egy kezelés közben Anyu felemelte a karját. Jesszusom, ezt nem hiszem el!!! Majd Újév előtt azzal fogadta az unokáit: "Gyertek, megölellek Benneteket!" Mit csinálsz, mama??? Nem hittem a saját szememnek!! Most ott tartunk, hogy Anyu főz, fog a jobb kezével, picit már szorítani is tud, forgatja, lóbálja a karját. Azt a kart, ami néhány hete még élettelenül lógott, és úgy nézett ki, úgy is marad. Természetgyógyászunk azóta is jön, kezel, gyógyít. Az Isten áldja meg érte. De azt hiszem, már megáldotta.


18 megjegyzés:

 1. Szia:)
  Tudod jól Yasmine, hogy én nekem is nehézkes a konyhában tenni venni..de
  Örülök hogy anyud már jobban van és tudja használni a kezét.
  Nagyon szép estét kívánok neked és szép hétvégét, puszillak:)

  VálaszTörlés
 2. Yasmine,
  nagyon jó hír!!! Örülök nagyon, ha ilyet hallok...Tudod, én ebben hiszek:) További jobbulást kívánok!!!

  VálaszTörlés
 3. Puszi Rékám, pihenj sokat! :))

  VálaszTörlés
 4. Hát, ez együtt ment...DDD Véletlenek vannak?????:D

  VálaszTörlés
 5. Köszönöm Trin, én is hiszek benne. Ezek után nehéz is lenne nem hinni benne, hiszen tények igazolják. Szerencsére :)

  VálaszTörlés
 6. Én még nem találkoztam hasonló konkrét esettel, de hiszek benne. Örülök, hogy édesanyád javul, biztos fel fog teljesen épülni.

  VálaszTörlés
 7. Azért még annyit hozzátennék, hogy sokszor a gyógytorna is csodákra képes. Sokszor el sem tudjuk képzelni, hogy összefüggés van pl. a beszéd és a mozgás között, hogy tornával lehet segíteni egy gyereket, hogy kiejtsen bizonyos hangot.

  VálaszTörlés
 8. Aki elhiszi, az meg is tud gyógyulni! Szerintem a kettő együtt, a hit és a gyógytorna, a kitartás és az akarás meghozza az eredményt! Örülök, hogy ilyen jól alakult végül nálatok.

  VálaszTörlés
 9. Én is hiszem, hogy aki hisz magában, az meg tud gyógyulni bármiből. A világban pedig igenis vannak csodák, azaz olyan dolgok, amik működnek anélkül is, hogy mi megértenénk.

  VálaszTörlés
 10. Nagyon örülök hogy ilyen szépen gyógyul anyukád keze. Az biztos hogy sokat számít hogy hisz az ilyen dolgokban, mert különben nembiztos hogy sikerült volna. Még sok ilyen csodát kívánok neki, és akkor tökéletes lesz újra a keze.

  VálaszTörlés
 11. Nagyon örülök és köszönöm, hogy megírtad ezt a posztot! Köszönöm azok nevében akik azon dolgoznak, hogy a sok kételkedő és realista ember szívében több hit legyen. Anyukád esete is azt igazolja, hogy van egy szabad szemmel nem látható világ akiknek segitségével minden lehetséges és ez sokkal több annál, mint amire az orvostudomány képes. Isten áldását küldöm anyukádnak és a természetgyógyásznak is!!! A balesetek és a betegségek mindig azért történnek, hogy figyelmeztessenek, irányt kell változtatnuk, másfajta gondolkodásra ösztönöz. Aki ezt észre veszi, pozitív irányban változik az élete. Egyébként prananadi vagy reiki volt amivel gyógyította a természetgyógyász?

  VálaszTörlés
 12. Örülök, hogy jobban van anyukád! Attól, hogy nem ismerjük valaminek a működését, attól az még létezik! :)

  VálaszTörlés
 13. Köszönöm szépen a rengeteg jókívánságot Mindenkinek! Ez még pluszban segíteni fog, azt hiszem. :))

  Benzsi, emailt írok! :)

  VálaszTörlés
 14. Öröm ilyet hallani, édesanyádak jobbulást és kitartást...mert szerintem azért ehhez ő is kellett.Az engem is érdekelne amit Benzsi kérdezett.O)

  VálaszTörlés
 15. Szia.
  Szép hétvégét neked, én ma kitakarítottam mindent,1-1 ig és most jöhet a pihenés.
  puszi:))

  VálaszTörlés
 16. Istenem, még olvasni is jó ilyet! Én is hiszek benne :-)

  Szívből örülök neki és csak így tovább!

  VálaszTörlés
 17. Kérlek nézzél be hozzám, szeretnélek meghívni egy játékra!!!

  VálaszTörlés